Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş ŞALFED

İlçemiz'de 30 Ağostos Zafer Bayramı Kutlandı.
Bugün saat 10.00’da Atatürk İlkokulu bahçesindeki Atatürk Anıtına Kaymakam Zihni Yıldızhan, Garnizon Komutan Vekili J. Üçvş. Davut Karaşın ve Belediye Başkanı Refik Kurukız tarafından çelenklerin konulmasıyla başladı. Atatürk ve onun silah arkadaşlarıyla aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak Bayrak göndere çekildi.

Kutlama programında ise protokol yerlerini aldıktan sonra İlçemiz Kaymakamı Zihni YIıldızhan tarafından Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı eşliğinde protokolün ve vatandaşların bayramını kutladılar.

Yapılan kutlama töreninde, Jandarma Ast.Çvş Recep Gönülbayoğlu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Son olarak Kaymakamlık Makamına geçilerek İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Ast.Üstçvş. Davut Karaşın ve Belediye Başkanı Refik Kurukız ile birlikte tebrikleri kabulu ettiler ve ikramda bulundular.

Törene Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Ast.Üstçvş. Davut Karaşın, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Siyasi Parti temsilcileri, Daire amirleri katıldılar.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.