Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice Yarımbaş Hilmi Türkmen

Mahmut Demir'in Mutlu Günü

 

Sultanbeyli Semazen Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem bir düğünle oğulları Abdullah’ı, Emine ve Halil Tunç’un kızları Hanife ile evlendiren Emine ve Mahmut Demir’i dostları, akrabaları ve köylüleri yalnız bırakmadılar. 

Başta Şalpazarı Eski Belediye Başkanı Mehmet Muhcu olmak üzere ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş, ŞALFED Kurucu Başkanı Harun Özdemir, Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin, Fidanbaşı Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Salih Kanbut ve daha çok sayıda dernek başkan ve yöneticisi düğünde hazır bulundular. 

Düğün sahipleri olan Emine ve Mahmut Demir çiftinin davetlileri bekletmemek adına takı merasiminde kendi takılarını en sona bırakmaları bir incelik örneği olarak görülürken, ilk kez bir evladını evlendiren Mahmut Demir’in dernek yöneticiliğinde sayısız başarılı organizasyona imza atmış olması nedeniyle düğünde en ufak bir aksaklık ve eksiklik görülmemesi de dikkatlerden kaçmadı.  

Takı bittikten sonra davetliler, kemençe ustası Murat Kumaş ve ses sanatçısı Cesarettin Yamaç’ın (Cesi) eşliğinde uzun süre horon teperek genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. 

Şalpazarı Haber olarak Hanife-Abdullah çiftini tebrik ediyor, mutlu bir ömür sürmelerini temenni ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.