Öne Çıkanlar istanbul Siyaset Harun Demir Sinlice Hasan Keskin

Hatice ile Selçuk muradına erdi

Hüseyin Aygün-Fehime Aygün çiftinin kızı Hatice ile Mustafa Şekerci-Ayşe Şekerci çiftinin oğlu Selçuk, İstanbul’da Kirazlıtepe Yaşam Merkezi Düğün Salonu’nda yapılan merasimle dünya evine girdiler.

 

Gerek çevreden gerekse il dışından gelen akrabaları ile köylü komşuları mutlu günlerinde düğün sahiplerini yalnız bırakmayıp salonu tamamen doldurdular.

 

Sunuculuğunu Fehmi Atay’ın yaptığı program Kur’an okunmasıyla başladı ve ilahilerle devam etti. Misafirlere hitaben selamlama ve teşekkür konuşması yapması için sahneye davet edilen damadın babası Mustafa Şekerci son derece düzgün ve politikacıları andıran bir üslûpla konuşunca Fehmi Atay kendisine “sen siyasete ısınıyorsun galiba” diye takılmadan edemedi.

 

Daha sonra resmi nikâh kıyıldı. Nikâh şahitliklerini Aliosman Aygün, Ahmet Sezgin Büyükada, Betül Bilici ve Fatma Bayraktar yaptı.

 

İlgiyle izlenen semazen gösterisinin ardından takı merasimine geçildi. Merasimden sonra düğün tasavvuf müziği eşliğinde devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.