Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

Cesi'nin mutlu günü
Yöresel sanatçılarımızdan Cesarettin Yamaç ve Hürriyet Uygun bu akşam Yavuztürk mahallesinde Sancak Düğün Salonu’nda yapılan muhteşem düğünle dünya evine girdi.



Hayli yüksek bir katılımın olduğu düğünde Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Muzaffer Bayraktar, Şalpazarı Eğitim Kültür Turizm ve Sanat Derneği başkanı Hasan Keskin, Doğancı köyü dernek başkanı Orhan Alışkan ,Dorukkiriş dernek başkanı Semih Durmuş İzmir Şalpazarlılar dernek başkanı Mustafa Durmuş, Şalpazarı Ağasarlılar Derneği Başkanı Nurettin Balta ve çok sayıda dernek yöneticisiyle vatandaşların katıldığı gecede Umut Ayvaz’ın kemençesi eşliğinde Yavuz Tonyalı’nın söylediği türkülerle davetliler doyasıya eğlendiler.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa KILIÇ 13 yıl önce

yeni evli çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim..

Avatar
mustafa 13 yıl önce

Cesarettin ve Hürriyet çiftine bir ömür mutluluklar dilerim