Öne Çıkanlar Şalpazarı Haber acısu. şalpazarı. Beşikdüzü eylül gecikti

Acısu'dan Tuzla'ya saadet köprüsü

Damadın İstanbul’da ikamet etmesi nedeniyle ikinci bir düğün töreni tertip edildi ve bu düğünde de dostları düğünün taraflarını yalnız bırakmadı. Salonu tamamen dolduran davetliler arasında ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş, Sinlice Köyü Derneği Başkanı Ali Erata, Tuzla Ağasarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Erata ve yardımcısı Ziya Yamaç, Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hamit Ayaz ve eski başkanı Mahmut Demir, Sinlice Köyü Muhtarı Mustafa Uçar, Meltem TV yayın koordinatörü Mustafa Kahraman da yerini aldı. Damadın mensubu olduğu Gurbetçi Gençler taraftar grubu da düğünde kalabalık bir katılımcı heyetiyle hazır bulundu. 

Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk yoğun programı nedeniyle düğünde kısa bir süre kalıp ayrılırken, MHP Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot düğüne gelerek gelin ve damada Türk bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim hediye etti. Karaot’un hediyeyi üç kez öpüp başına koyduktan sonra yeni evli çifte vermesinin ardından damatla gelin de Kur’an ve bayrağa aynı hürmeti göstererek öpüp başlarına koydular. 

Takı merasiminin bitişinden sonra davetliler Serdar Sarı’nın kemençesi eşliğinde uzun süre horon teperek genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.