Öne Çıkanlar Şalpazarı Erol Yanık Ağasar Rize Mevsimlik işçi

Valisi Yücel Yavuz'dan Kurban bayramı mesajı
Trabzon Valisi Yücel Yavuz yayınladığı Kurban Bayramı mesajında; Yüce dinimiz İslam’ın gereği idrak ettiğimiz dini bayramlar; ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı, tüm güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, sevgi ve hoşgörünün öne çıkması ile küskünlüklerin unutulduğu, acı ve mutlulukların paylaşıldığı, milli birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, dost, akraba, hasta ve yaşlılarımızın ziyaret edilip hatırlarının sorulduğu, rahmet ve bereketin sunulduğu günlerimizdir. 

Bayramımızın, vatandaşlarımız tarafından en iyi şekilde ve anlamına uygun olarak ifa edelebilmesini sağlamak amacıyla, valilimiz tarafından ilimiz genelinde her türlü tedbir alınmış, kamu Karum ve kuruluşlarımıza gerekli talimatlar verilmiştir. Bütün bu tedbirlere rağmen özellikle araçla seyahat edecek olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına titizlikle uymaları, kurban kesim kurallarına ve çevre temizliğine riayet etmeleri büyük önem arz etmektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımızın varlığı ve bağımsızlığı uğruna, bizlerin huzur ve güven ortamı içerisinde bu güzel günleri idrak edebilmemize imkan sağlamak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, onların yokluğunu her an hisseden kederli ailelerinin, gazilerimizin, Trabzonlu hemşerilerimin, aziz milletimizin bayramlarını tebrik ediyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa sevgi, saygı, barış ve huzur getirmesini, bilhassa İslam coğrafyasında acı ve umutsuzluk içinde yaşamak durumunda olan din kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını temenni ediyorum. 
                                                                                                                                 Yücel YAVUZ
                                                                                                                                 Trabzon Valisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.