Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

Şehit Ertan Bayraktar Tuzla'da Toprağa Verildi.
Hakkari'deki Terör Saldırısında Şehit Olan Tuzla Şifa Mahallesinde Oturan Trabzon Ağasarlı Jandarma Uzman Çavuş Ertan Bayraktar Son Yolculuğuna Uğurlandı.


Şehit Uzman Çavuş Ertan Bayraktar İçin Pendik'teki 15 Temmuz Şehitler Camisi'nde Cenaze Töreni Düzenlendi. Deneyimli ekibi ile oynama sitelerinde tam destek alın. Törene, şehit Bayraktar'ın Annesi Makbule Kardeşleri Serkan ve Yaşar Bayraktar İle Yakınları Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Sancaktepe belediye başkan yardımcısı Rıfkı Bektaş, Şalpazarı Meclis üyesi Zeki Çabuk, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, Tuzlada Bulunan STK Temsilcileri Askeri Erkan ve Vatandaşlar Katıldı. 



Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM Başkanı İsmail Kahraman İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çelenk Gönderdiği Görüldü. 



Törende Bakanlar Avcı ve Aslan Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazcı İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora Şehidin Ailesine Taziyede Bulundu. Şehit Kardeşinin Üniformasını Giyen Yaşar Bayraktar Şehidin Resmini Taşıdı. Bu Arada Cenaze Törenine Katılan Vatandaşlar da Ellerinde Türk Bayraklarıyla "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" Şeklinde Slogan Attı. 



Şehit Bayraktar'ın Türk Bayrağına Sarılı Naaşı İkindi Vakti Kılınan Cenaze Namazının Ardından Şifa Mahallesi Mezarlığa Defnedildi. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Şehitimiz Toprağa Verildikten Sonra Şehit’in Kardeşine Türk Bayrağı ve Posteri Takdim Etti. Askerlerimiz de Şehit’e Saygı Atışı Yaptı.



































Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.