Öne Çıkanlar Şalpazarı Hilmi Türkmen ŞALFED Ağasar hacı

Olgun Gülay anısına hatıra ormanı
Gümüşhane'de görev yaptığı sırada 3 Kasım 2017 tarihinde polis uygulama noktasında bir aracın çarpması sonucu şehit olan İlçemize bağlı Geyikli Mahallesinden polis memuru Olgun Gülay için hatıra ormanı oluşturuldu.

Şehit olduğu noktaya 3,5 kilometre mesafede Hacıemin Mahallesi karayolu kenarında 1,5 dönüm alanda oluşturulan "Şehit Polis Memuru Olgun Gülay Hatıra Ormanına" düzenlenen törenle fidan dikimi gerçekleştirildi.



Gümüşhane Valisi Okay Memiş; Yaptığı konuşmada, polis memuru Olgun Gülay'ın görevi başında iken hayatını kaybetmemin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydederken, "Yargılama hala devam ediyor. Biz konuyu yakından takip ediyoruz. Ailenin bunu bilmesini özellikle istirham ediyorum. Gümüşhane'de bine yakın polis memuru görev yapıyor. Türkiye'nin asayiş olayları açısından en güvenli iliyiz" dedi.

Gümüşhane Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ise yaptığı konuşmada, Olgun Gülay adını yaşatmak adına 135 sarıçam fidanını toprakla buluşturduklarını belirterek, "Olgun Gülay'in Şehit olduğu bu topraklarda yeşerecek olan fidanlarımızın yarınlara umut aşılamasını temenni ediyorum. Olgun Gülay kardeşimiz başarılı bir polisti. Eriştiği en yüce mertebe olan şehitlik makamı ise bizim yüreğimize su serpmektedir. Aziz şehidimizin geride bıraktığı ailesi ve çocuklarına sahip çıkmak, onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak hepimizin görevidir" dedi.




Yapılan konuşmaların ardından Vali Memiş tarafından Şehit Polis Memur Olgun Gülay'ın oğlu Kerem Gülay'a plaket verildi.



Törene katılan daha sonra hep birlikte şehit polis memuru Olgun Gülay'ın annesi, eşi ve oğlu ile birlikte üzerinde fotoğraflı bilgi kartlarının yer aldığı çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

Törene Şehit Polis Memuru Gülay'ın annesi Hidayet, eşi Hülya ve oğlu Kerem Gülay ile Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan, CHP İl Başkanı Bedri Ağaç, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın, TEMA, Yeşilay, Gençlik Merkezi temsilcileri, kurum müdürleri ve Gülay'ın çalışma arkadaşları katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.