Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

''Kıyı ve Yaylalarda Kaçak Yapılaşmaya Kesinlikle İzin Vermeyeceğiz''
Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında mülki amirler, emniyet ve jandarma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, kıyı ve yaylalardaki kaçak yapılar ele alındı. Kıskandıracak kadar güzelliklere sahip aynı zamanda imrendiren kadınlarla, Cinsel Sohbet Hatları numaralarını aryarak kısa sürede en özel duyguları tattıran sohbetleri yapın. Vali Yavuz, kıyı ve yaylalarda kaçak yapılaşmaya kesinlikle izin verilmeyeceğini ifade etti.

Valilik A Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcıları Necmettin Yalınalp, Nusret Şahin, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Şen, kaymakamlar, ilçe emniyet müdürleri, emniyet amirleri ve jandarma komutanları katıldı.

Vali Yavuz kaçak yapılara kesinlikle müsaade edilmeyeceğini vurgulayarak, “Yaylalarımız Allah vergisi, doğa harikası, mükemmel yerler, bilinçsizce yaklaşılmasına izin vermeyeceğiz. Art niyetli kişilere kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Son olarak kıyılardaki kaçak yapılarla ilgili olarak bazı ilçelerimizde kaymakamlıklar müdahale etti. Kıyılarda gerekeni yaptık, kamuoyundan olumlu dönüşler aldık, aynısını yaylalarda da yapıyoruz, yapacağız. Kaymakam arkadaşlarımızın bu konuda daha özel bir yoğunlaşma içinde olması gerekiyor. Bu konuda açık ve net olmamız, kararlı olmamız şart. Biz kamunun hukukunu ve hakkını korumak zorundayız. Türkiyemizin en önemli vilayetlerinden birini yönetiyoruz. Dolayısıyla üzerimize büyük görevler düşüyor. Tam bir özen ve duyarlılıkla hareket etmek zorundayız. Daha fazla gayret edeceğiz. Gerekirse yedi gün yirmi dört saat çalışacağız” dedi.

Vali Yavuz’un konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp tarafından konuyla ilgili mevzuatı içeren bir sunum yapıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.