Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

DSİ Beşikdüzü'de harekete geçti
İlçe merkezinden akan 6 derenin üst kotlarında yapılması planlanan tersip bentleri hızla projelendirilerek, ilk olarak Takazlı Deresi üzerinde çalışmalara start verildi.  



Bent projesinin hayata geçirilmesi noktasında hiç kimsenin mağdur olmayacağı ve kamulaştırma parasının takip edileceğini ifade eden Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bir an önce hak sahiplerine ödeme yapılması konusunda tereddüt edilmemesi gerektiğini belirtti.

Çalışmalar kapsamında Beşikdüzü'ne gelen DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ile birlikte inşaat alanını gezdi. DSİ'nin hızlı davranmasına ve gösterdiği hassasiyete teşekkür eden Başkan Bıçakçıoğlu, devam eden projenin hayata geçirilmesinde büyük emeği olan Bölge Müdürü Mahmut Berber başta olmak üzere, Bölge Müdür Yrd. Dr.Emre Akçalı, Havza İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü İlyas Erdoğan, İnşaat Müh. Hüseyin Kuduban, Harita Müh. Orhan Akdeniz, İnşaat Müh. Merve Erdem, Tekniker Rabia Coşkun Ayas ile tüm çalışma grubu arkadaşlarına teşekkür etti. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.