Öne Çıkanlar vefat Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle Karadeniz

Çimento Fabrikası’ndaki öğütme faaliyeti durduruldu
Anlaşma gereği Değirmendere Mahallesi’nden taşınmak mecburiyetinde olan Aşkale Çimento Fabrikası’nda söküm işlemlerine bir süredir devam ediliyordu. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi ekiplerince 7 Eylül 2017 tarihinde fabrikada yapılan denetimde söküm işlemlerine devam edilmekle birlikte “öğütme ve paketleme” faaliyetlerinin sürdürüldüğü tespit edilerek tutanak tutuldu. Baştan çıkartıcı özel kadınlar ile boşalırken Boşalma Numaraları tadını en içten özel duygular ile uygun fiyata yaşayın. 7 Eylül’de yapılan bu tespitin ardından 8 Eylül’de Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş. Değirmendere Fabrika Müdürlüğü’ne gönderilen yazıda, “Öğütme ve paketleme faaliyetinin derhal durdurulması, fabrika sökme işleminin ara verilmeden sürdürülmesi, aksi takdirde mühürleme ve ceza tutanakları ile kanuni işlem tesis edileceği” bildirildi. 

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekiplerince 27 Eylül 2017 de yapılan denetimlerde sökme işlemine devam edilmekle beraber öğütme ve paketlemeye aralıklı devam edildiğinin görülmesi üzerine tutanakla durum tespiti yapıldı ve öğütme faaliyeti durdurularak durum Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne bildirildi. 

Büyükşehir Belediyesinin konuyla ilgili yaptığı açıklamda; 
Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Yapılan incelemelerde fasılalı öğütme faaliyetine devam edildiğinin tespit edilmesi üzerine, 7 Eylül 2017’de  düzenlenen tutanak ve gönderilen resmi yazı sonrasında 27 Eylül 2017’de tekraren durumun incelenmesi neticesinde yine ardalanmalı faaliyete devam ediliyor olması münasebetiyle üretim ünitesi mühürlenmiş ve gerekli tutanaklar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne iletilmiştir.” denildi.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.