Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Başkan Gümrükçüoğlu’ndan 2017 mesajı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yayımladığı yeni yıl mesajında 2017 yılının tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Gümrükçüoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İnsan sevgisi ve medeniyetin şehri Trabzon’umuzu, daha modern ve çağdaş bir şehir haline getirmek için yoğun gayret gösteriyoruz. Bu konuda 2016 yılında son derece önemli çalışmalara imza attık ve 2017 yılında her alanda faaliyetlerimiz artarak devam edecektir.

2017 yılının yeni ufukların açıldığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği güzel bir yıl olacağını umut ediyorum. 2017 yılında daha çok Müslüman coğrafyalarda ve dünyanın diğer bölgelerinde yaşanan zulmün son bulmasını temenni ediyorum. Ayrıca 2017 yılının şer çetelerinin, içerideki iş birlikçileri ve vatan hainleriyle birlikte vatanımızı bölmeye çalışanların kökünün kazınacağı yıl olacağına inanıyorum. 

Askerlerimiz, polislerimiz ve vatandaşlarımızdan verdiğimiz şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine ve milletimize sabır temenni ediyorum. Mekânları cennet olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde olarak bu günleri iyiye ve güzele dönüştüreceğimize inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 2017 yılında; her şeyinin gönüllerince olmasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.”
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.