Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Aktaş Yaylası Köylüleri derneğinden istişare toplantısı..
 Toplantı Dernek başkanı Mehmet Sayal’ın açılış konuşması ile başladı. 

Sayal konuşmasında kuruluşundan günümüze kadar derneğe hizmet etmiş başkanlara ile kurucular kuruluna ve kendilerine güvenerek destekleyen tüm dernek üyelererine teşekkür ederek başladı. 

Toplantıya başlamadan önce üyelerin oy birliği ile Mahmut Yılmaz'ı divan başkanı seçti.

Başkan Sayal dernek yönetimi olarak çalışmalarının devam ettiğini, 1 Nisan’da yapılacak olan dayanışma gecesinin o gün Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ve yine o gün sınavların olması münasebeti ile katılımın az olacağını çoğu üyelerin geceye katılamayacağını söyledi. Bu sebeple gecenin sonbahara ertelenmesi için açık oylama yapıldı. Oylama sonucu gecenin sonbahara ertelenmesine, uygun bir tarih ve salon bulunduğu taktirde gecenin daha erken bir tarihte yapılmasına karar verildi.

Başkan Mehmet Sayal, derneğin 8 Nisan 2012 tarihinde Eyüp Sultan ve türbe ziyareti, 12 Mayıs 2012'de Çanakkale gezisi, 27 Mayıs 2012’de piknik organizasyonları olduğunu, ayrıca derneğin bayan kollarının kermes yapma çalışmalarının devam ettiğini, kermes tarihinin en kısa zamanda belirleneceğini ve gezilere katılacak olan üyelerin dernek yönetimine müracaat etmelerini beklediklerini söyledi.

Başkan Mehmet Sayal sözlerini şöyle noktaladı. “Aktaş Derneği yönetimi olarak gençlik kollarının kurulması için çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca folklor ekibinin kurulma çalışmaları devam ediyor. Ekibi çalıştıracak hoca ayarlandı, ancak ekibin çalışmalarının yapacağı müsait bir yer bulunur bulunmaz çalışmalar başlayacaktır.”

Aktaş Yaylası Köylüleri Dernek sekreteri Mustafa Küçük de konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “Derneğimiz adına cenaze ve eğitim için Ziraat bankasında bir fon hesabı açılacak ve hesabın İBAN numarası tüm üyelerimize verilecek.

Dernek adına kurulum aşamasında olan web sitemize tüm üyelerimiz üye olarak dernek faaliyetlerini, kan guruplarını telefon numaralarını üyelik aidatlarını sitemizden takip edecekler. Tüm üyelerimizin kan gurubu ve telefon numaralarını derneğimize bildirmelerini bekliyoruz.

Gençlerimiz ailelerinden çekindikleri için derneğimize gelmeyerek başka kahvelere gidiyorlar. Bu gençlerin derneğe üye olarak kendi derneklerine gelmeleri gerekiyor. Bu konuda büyüklerin anlayışlı olmaları gerekiyor. Derneğin genişletilerek gençlerin takılacakları bir bölümün yapılması için çalışmalar devam ediyor.

Derneğimizin tüzüğünde düzenleme yapılarak Şalpazarı’nda bir şube ve temsilcilik açılacaktır. Şimdiki mevcut tüzüğümüz şube ve temsilciliğe uygun değildir.”

Dernek yönetim kurulu üyelerin görüş ve önerilerini dinleyerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Toplantıda mevcut dernek yönetim kurulu, bir jest yaparak Aktaş derneğinin kuruluşundan bu yana dernek başkanlığı yapmış olan başkanlara ve yönetimde üç dönem görev almış yöneticiler ile dernek kurucular kurulu’na plaket verileceğini açıkladı.

Yönetim kurulunun plaket verdiği eski başkan ve yöneticiler şu isimlerden oluştu:
Kemal Birinci’nin plaketini Bayram Özer, Niyazi Şahin’in plaketini Fevzi Yılmaz, Abdullah Karadeniz’in plaketini Mehmet Sayal, Adem Özdemir’in plaketini Mahmut Yılmaz, Bahri Şekerci’nin plaketini Metin Yılmaz, Veysel Çakmak’ın plaketini Mustafa Küçük, Muhammet Karataş’ın plaketini Bahri Şekerci, Mahmut Yılmaz’ın plaketini Mahmut Şekerci, Ali Tulumen’in plaketini Mustafa Demir, Mustafa Küçük’ün plaketini Erol Karagül, Kemal Yılmaz’ın plaketini Osman Gülay, Recep Akgün’ün plaketini Recep Türkoğlu, Metin Yılmaz’ın plaketini Adem Özdemir, Niyazi Yılmaz’ın plaketini Osman Kandemir, Ramazan Karataş'ın çocuğunun rahatsızlığı nedeni ile katılamadığı toplantıda Plaketini vekaleten yerine Adem Karataş'a Ali Tulumen takdim ettiler. Eski başkanlardan Nurettin Yazıcı rahatsızlığı nedeni ile toplantıya katılamadı. Nurettin Yazıcı’nın plaketinin daha sonra kendisine takdim edileceği belirtildi. 

Dernek yönetim kurulu, başkan Mehmet Sayal'a bir sürpriz yaparak kendisine de plaket verdi. Bundan haberi olmayan Başkan Mehmet Sayal da plaketini ŞALFED Başkan yardımcısı ve Sayvançatak Köyü Derneği başkanı Erol Yanık’ın elinden aldı. Son derece duygulandığı gözlenen Sayal, duygu ve düşüncelerini ifade etmekte güçlük çekti.

Toplantı, katılımcıların topluca hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi. 

 





















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
onur özkan 12 yıl önce

baskanım çok güzel işlere imza atıcağını bliyorum Allah yolunu açık etsin simdiden basarılar

Avatar
MUSTAFA YILMAZ 12 yıl önce

DERNEĞİMİZİN YENİ YÖNETİMİNİ TEBRİK EDER, YAPMAYA AZMETTİKLERİ AÇILIMLARI DESTEKLER, BAŞARILARININ DEVAMLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM. SAYGILARIMLA.

Avatar
osman gülay 12 yıl önce

Güzel bir toplantı oldu.Derneğimize emeği geçen bütün dernek başkanlarımıza ve yönetim kuruluna teşekkür eder.bu organizazyonu düzenleyen yeni dernek başkanımız mehmet sayal ve yönetim kurulunada başarılar dilerim.Derneğimizin böyle bir birlik ,baraberllik ve kaynaşmaya ihtiyacı vardı.

Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

derneğin kuruluşundan bu güne kadar emeği geçen tüm arkadaşları tebrik eder,yeni başkan ve yönt.kuruluna yapacakları tüm faaliyetlerde başarılar dilerim.Aktaş dern.yaparsa en iyisini yapar diye düşünüyorum..saygılarımla..

Avatar
MURAT YILMAZ 12 yıl önce

DEĞERLİ ARKADAŞLAR AKTAŞ DERNEĞİMİZİN BÖYLE BİR BİRLİK VE BERABERLİĞE KAYNAŞMAYA İHTİYACI VARDI, PLAKET İŞİ MUHTEŞEM OLDU. BENDE PLAKET ALMIŞ GİBİ DUYGULANDIM.YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLARA BU GAYRET VE ÇABALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

Avatar
adem KARATAŞ 12 yıl önce

toplantıya katılan tum uyelerımıze tesekur eder yönetim kurulu arkadaşlarıma basarılar dılerım